TokenPay

TokenPay verander van privé adres naar publiek adres

By TokenPay Team | January 11, 2020, 8:48 PM

TokenPay verander van privé adres naar publiek adres

TokenPay verander van privé adres naar publiek adres

Hallo allemaal, hier is Ruben en vandaag laat ik zien hoe je TokenPay kunt verzenden van een privé naar een publieke TokenPay adres in de TokenPay portemonnee. Dus het eerste wat we doen is navigeren naar ‘Wallet’ en navigeer dan naar ‘Receive’. Dus wat je hier wilt doen is dat je eigenlijk een kopie wilt maken van een Stealth adres. 

Dit is erg belangrijk om te doen dus laat me eens kijken, ‘Hoofdportemonnee default Stealth’. Dus we kopiëren het adres en we navigeren naar ‘Wallet‘ > ‘Sent’. Eenmaal daar aangekomen zul je het zelfde zien als met de oude UI van de portemonnee. Je klikt op ‘Make Payment’ en je klikt dan op ‘Advanced Options’. ‘From Account: Private’. 

‘To account: Public’, vul het Stealth adres in, de ‘Narration’ is niet nodig. Vul dan de hoeveelheid in die je wilt versturen. Soms kun je een ‘ring size’ fout krijgen, wat ik je dan kan aanraden om te doen, is om te proberen het in kleine batches te versturen en verschillende ‘ring sizes’ uit te proberen. Met de nieuwe UI portemonnee kun je zelfs ‘Ring Size – 1’ gebruiken, dan geeft ie de optie: het is geen Stealth.. 

 TokenPay Transfer From Private Address To Public Address
TokenPay Transfer From Private Address To Public Address

Wacht dan laat ik je het zien: ben je zeker dat je wilt versturen met ‘Ring Size – 1’? Deze is niet anoniem en je klikt gewoon op ‘Yes’. Je klikt op ‘Yes’, vult het wachtwoord in als je een wachtwoord hebt en daar gaan we dan. Je hebt nu een transactie gedaan van privé naar een publiek adres, we hebben nu verzonden naar het Stealth adres. 

Dus alles wat je nu nog moet doen is verzenden vanaf het Stealth adres naar het normale adres en voor het geval je dit wilt doen. Als je niet weet hoe dit te doen, aan het einde van de video geven we de link die een uitleg geeft hoe je dit kunt doen. Ik wens jullie allemaal een mooie dag. Ik ben weg, gegroet.

Enjoyed this article? Check out more English Tutorials or in our International category, and stay tuned to TokenPay.com for more updates.