TokenPay

TokenPay verander handleiding (verborgen naar normaal, normaal naar verborgen)

By TokenPay Team | January 10, 2020, 12:25 AM

TokenPay verander handleiding (verborgen naar normaal, normaal naar verborgen)

TokenPay verander handleiding (verborgen naar normaal, normaal naar verborgen)

Hey, hoe gaat het? Ruben hier en vandaag laat ik een transactie zien vanaf een willekeurig adres afkomstig van jouw portemonnee. Van Stealth naar normaal, van normaal naar Stealth, van normaal naar normaal en van Stealth naar Stealth en hoe een transactie maakt van jouw privé-account naar jouw publieke account. 

Laten we beginnen met de transactie van een willekeurig adres. Navigeer naar ‘Portemonnee’ en dan navigeer je naar ‘Verstuur’. Hier kies je of voor ‘Betalen’ of voor ‘Saldo Overdracht’ en kies dan voor ‘Coin control’, kies ‘Selecteer Inputs’ dus selecteer deze en dit is mijn Stealth adres. 

 TokenPay Crypto Currency Wallet – Coins Control
TokenPay Crypto Currency Wallet – Coins Control

Deze kies ik, het Stealth Adres dus en als het nodig is en er meerdere opties zijn, klik dan op de pijl om de lijst in zijn geheel te kunnen bekijken. Dus klik op ‘OK’ en ga naar ‘Betaal aan’ en vul het gewenste adres in, ‘Narration’ balance transfer. Je kunt de ‘Narration’ leeg laten. Aantal van  Klik dan op ‘Send Payment‘. 

TokenPay Blockchain Wallet – Balance Transfer
TokenPay Blockchain Wallet – Balance Transfer

Weet je zeker dat je naar Hoofdportemonnee default wil sturen, dat is dus eigenlijk onze Hoofd-portemonnee. Ja! Ja en daar gaan we, als we nu naar ‘Selecteer Inputs’ gaan kun je zien dat de TokenPay is verzonden van een standaard Stealth adres naar ons standaard adres en dat is het wel. Ik hoop dat deze tutorial geholpen heeft. Een fijne dag, ik ben weg. Tot ziens.  

Enjoyed this article? Check out more English Tutorials or in our International category, and stay tuned to TokenPay.com for more updates.