TokenPay

TokenPay ultieme inzet beloning & versleuteling handleiding

By TokenPay Team | January 11, 2020, 8:35 AM

TokenPay ultieme inzet beloning & versleuteling handleiding

TokenPay ultieme inzet beloning & versleuteling handleiding

Hallo allemaal, Ruben hier en vandaag ga ik jullie laten zien hoe aan staking te doen met jouw TokenPay portemonnee, hoe je je portemonnee kunt vergrendelen en hoe deze te ontgrendelen voor enkel staking. Dus wat ik bedoel is dat we het steeds beveiligd houden, maar je portemonnee kan in de tussentijd toch staken, dus dit is een toevoeging van een extra laag in de beveiliging. Maar dit is nooit honderd procent veilig tegen ‘malware’ en dergelijke, je weet dat je nooit iets kan uitsluiten maar dat betekend niet dat je je computer niet geïnfecteerd kan raken of iets soortgelijks.

Wees altijd erg voorzichtig met malware. Dus om dit te doen navigeer je naar ‘Backup’ en hier zie je ‘Encrypt Wallet‘ en als je daarop klikt dan krijg je een optie om een wachtwoorden-zin te krijgen, bewaar deze, schrijf het op en wees er zeker van dat je het ergens hebt opgeschreven en op de juiste manier. Ik raad aan om 2 back-ups te hebben en echt, zoals altijd: Bewaar één back-up buitenshuis, voor als je huis in de brand vliegt of dat soort dingen. Dat is een worst case scenario maar een gewaarschuwd mens telt voor twee. Dus als je dit gedaan hebt is de portemonnee vergrendelt en zie je dit symbool om te kunnen staken.

Wat je eigenlijk moet doen staat bij ‘Options’, en zoals altijd moet je ‘Enable staking’ aanvinken en zul je TokenPay moeten hebben in jouw portemonnee. Nu is de portemonnee versleuteld en beveiligd, we klikken op het slotje met de linker muistoets, vullen het wachtwoord in, en zorg dat dit is aangevinkt. Dus als je wilt veranderen van portemonnees, de-selecteer het dan. Maar als je alleen aan staking wilt doen en toch de portemonnee veilig wilt houden, dus dat  mensen geen munten kunnen versturen. Zorg dat dit is aangevinkt is en klik op ‘OK’ en wat er nu gebeurt, is dat de portemonnee versleuteld is en momenteel enkel geopend is voor staking.

Wallet Is Encrypted and Currently Unlocked For Staking Only.
Wallet Is Encrypted and Currently Unlocked For Staking Only.

Dus na 2 tot 3 uur zullen de munten ‘gerijpt’ zijn en ben ik aan het staken. Nu is hij direct aan het staken want mijn portemonnee was al bezig met staking. Dus raak niet in paniek als je net begonnen ben met staken, kijk dan na 2 of 3 uur. Om het meeste eruit te krijgen moet je de computer 24/7 aan laten dus als je de computer gaat afsluiten,  dat kan ook maar dan zal het staken stoppen en duurt het weer twee tot drie uur om weer te starten met staking.

Maar staking geeft je eigenlijk gratis TokenPay, het is echt heel erg goed. Op dit moment doet niet iedereen aan staking, het is ongeveer 1/3 op dit moment dus dat betekend dat de beloning van ongeveer 5% per jaar drie keer omhoog zal gaan wat betekend met het huidige netwerk-gewicht, ik 15% per jaar krijg aan staking- beloning.. dus dat is erg goed! Zoals je weet hebben we een video over netwerk- gewicht, voor het geval je meer uitleg wilt hierover. Een link daarvan zie je aan het einde van de video. Als je portemonnee is versleuteld, raad ik je dringend aan dat je een nieuwe back-up maakt van je wallet.dat bestand en opnieuw: Bewaar de recovery-woorden en maak het wachtwoord sterk. Zorg voor nog een wallet.dat bestand back-up.

Dus dat was het weer, ik hoop dat jullie van deze video genoten hebben. Veel geluk met het staken, geniet van de gratis Tokenpay! Vergeet niet lid te worden en volg ons op YouTube. Bekijk ook het officiële TokenPay Twitter-kanaal, wordt lid van ons Telegram-kanaal, Discord-kanaal en volg ook via Instagram voor  ‘memes’ en ‘gifjes’. Een fijne dag, ik ben weg, gegroet.  

Enjoyed this article? Check out more English Tutorials or in our International category, and stay tuned to TokenPay.com for more updates.