TokenPay

TokenPay Tutorial pentru Sincronizare (wallet.dat)

By TokenPay Team | December 18, 2019, 9:12 PM

TokenPay Tutorial pentru Sincronizare (wallet.dat)

TokenPay Tutorial pentru Sincronizare (wallet.dat)

Salutare tuturor! Eu sunt Ruben, Si astazi o sa va arat rezolvarea fisierului wallet.dat Pentru a va putea resincroniza portofelul vostru TokenPay . Deci ceea ce trebuie sa faceti daca portofelul vostru nu se sincronizeaza, sau ce puteti incerca sa faceti, este sa mergeti pe iconita de Windows, tastati Run, iata, si apoi tastati %appdata% si apasati OK. Aceasta operatiune va va duce in subfolderul Roaming din folderul AppData Derulati in jos pana gasiti TokenPay, deci S,T,T TokenPay. 

Ce aveti de facut este sa faceti o copie de rezerva A fisierului wallet.dat, iar eu il voi copia aici, pe desktop. Deasemenea as recomanda cu tarie sa il salvati si pe un Stick USB. Daca nu stiti cum sa faceti asta, verificati celalalt video, al carui link il voi pune va finalul acestui video Deci dupa ce ati facut asta, dati click Pe sageata de Inapoi si stergeti tot directorul TokenPay OK, deci stergeti tot, asigurati-va ca aplicatia TokenPay este inchis si apoi puteti sterge directorul.

 Oh, stai asa ca imi spune ca directorul este in folosinta. Iata, este sters. Ceea ce voi face acum, este sa repornesc Portofelul TokenPay si TokenPay va genera Automat un nou subdirector in directorul AppData. Deci asteptati putin pana cand TokenPay se porneste Uite-asa! Mergem inapoi la fisierele noaste, AppData Si vedem iar aici un director TokenPay Deci nu trebuie deca sa stergeti acest Fisier wallet.dat nou generat, si inlocuit Cu cel pe care l-ati salvat anterior Si-acum trebuie sa repornim TokenPay. 

Deci ceea ce am facut a fost sa generam un director nou Si apoi am inlocuit noul fisierul wallet.dat cu cel anterior salvat Si astfel avem iar portofelul nostru. Asa cum deja se poate vedea, am tranzactiile mele recente, Si mi-am recuperat vechiul portofel. Trebuie doar sa astept sa se sincronizeze complet Si apoi dupa 2-3 ore monedele mele se vor maturiza si voi putea sa fac iarasi Staking. Cam asta a fost, asa ne recuperam fisierul wallet.dat. Daca nu functioneaza, ce i-a ajutat pe altii A fost sa incerce sa foloseasca un VPN, Deci incercati cu un alt IP. 

Eu personal folosesc Purevpn Dar depinde doar de voi ce VPN sa folositi. Daca tot intampinati probleme, cautati-ma pe Telegram, in descriere aveti numele meu de Telegram, Deci daca mai aveti probleme, E in regula sa ma contactati. Daca nu stiti cum sa instalati portofelul TokenPay Sau daca nu stiti cum sa faceti o copie de siguranta, Verificati videourile din linkurile de la finalul acestui video. Cam asta a fost, va urez o zi minunanta! Am iesit. Pa-Pa!

Enjoyed this article? Check out more English Tutorials or in our International category, and stay tuned to TokenPay.com for more updates.