TokenPay

TokenPay Syncing felsökningsguide (wallet.dat)

By TokenPay Team | December 25, 2019, 7:06 PM

TokenPay Syncing felsökningsguide (wallet.dat)

TokenPay Syncing felsökningsguide (wallet.dat)

Hej allihopa, Ruben här och idag ska jag visa hur du fixar wallet.dat-filen för att få din TokenPay wallet att synka igen, alltså vad du behöver göra om din wallet inte synkar, eller vad du också kan försöka är att gå till Windows ikonen och där skriva “run” så där ja, och sedan skriver du %appdata% du trycker OK. 

Detta tar dig till app data roaming där du bläddrar ner till TokenPay wallet till T för TokenPay, så där ja Du behöver säkerhetskopiera din wallet.dat-fil så jag kommer lägga den här på mitt skrivbord. Jag vill verkligen rekommendera dig att säkerhetskopiera till ett USB-minne också. 

Om du inte vet hur man gör en säkerhetskopia se på videon som jag kommer länka till i slutet av den här videon. När du gjort detta, tryck på pil tillbaka och radera hela TokenPay-foldern. Okej, radera allt och se till att TokenPay är avslutat och sedan kan vi radera den. Oh vänta, jag använder min mapp, så där ja, nu är den raderad. 

Jag kommer nu att köra TokenPay igen och TokenPay kommer automatiskt skapa en ny mapp i app data så vänta tills TokenPay laddas ner, så där ja nu ska vi tillbaka till Mina dokuments app data och här ser vi TokenPay-mappen igen. Nu behöver du bara radera den nya wallet.dat-filen och byta ut mot den du säkerhetskopierade, så där ja, nu startar vi TokenPay igen. 

Vi har alltså skapat en helt ny mapp och sedan ersatt wallet.dat-filen igen med vår gamla wallet.dat-fil. Så vi har fortfarande vår wallet och vi kan redan se de senaste transaktionerna, jag har alltså fått tillbaka min wallet och allt jag behöver göra nu är att vänta på att den ska synka färdigt och sedan, efter två eller tre timmar är mina coins mogna och jag gör staking igen.

Och detta är i princip allt om wallet.dat-fixen. Om detta inte hjälper, prova då att använda en gratis VPN med annan IP-adress. Själv använder jag Purevpn men det är upp till dig vilken VPN du använder. Har du fortfarande problem, kontakta mig via Telegram, under beskrivningen av videon finns mitt Telegramnamn, så har du fortfarande problem är det bara att höra av sig. 

Vet du inte hur man installerar TokenPay wallet eller hur man säkerhetskopierar så titta på de videos som jag länkar till i slutet på den här videon, det var allt för mig, ha en underbar dag Tack och hej!

Enjoyed this article? Check out more English Tutorials or in our International category, and stay tuned to TokenPay.com for more updates.