TokenPay

TokenPay sychroniseren probleemoplosser handleiding (wallet.dat)

By TokenPay Team | January 10, 2020, 12:59 AM

TokenPay sychroniseren probleemoplosser handleiding (wallet.dat)

Hallo allemaal, Ruben hier en vandaag laat ik je de fix zien voor het wallet.dat bestand, om de TokenPay portemonnee weer gesynchroniseerd te krijgen. Wat je kunt doen als de portemonnee niet goed synchroniseert, is het volgende proberen: navigeer naar het Windows symbool en typ ‘Uitvoeren’, daar gaan we en typ dan ‘%appdata%’ en klik op ‘OK’, en je gaat nu naar de map Appdata > Roaming Scroll naar beneden naar de TokenPay portemonnee. Tokenpay, daar is ‘ie. 

Wat je nu moet doen is een kopie maken van het wallet.dat bestand, dus ik plaats een kopie hier op mijn bureaublad. Ik raad je dringend aan om een back-up te maken op een USB. Als je niet weet hoe je een back-up maakt, bekijk dan de andere video die ik aan het einde van deze video zal linken. 

TokenPay Cryptocurrency Wallet Overview

Als je dit gedaan hebt, klik op de terug-toets en verwijder de gehele TokenPay map. Dus verwijder nu alles en sluit de TokenPay map. En dan kunnen we het verwijderen. Oh wacht, mijn map is nog in gebruik dus zo, nu is het verwijderd en wat ik nu ga doen is het herstarten van TokenPay

TokenPay zal dan automatisch een nieuwe map genereren in de AppData map. Dus wachten tot TokenPay klaar is met de download.. Daar gaan we. Navigeer nu naar de Documenten map > AppData en hier zien we weer de TokenPay map dus wissel nu dit nieuw gegenereerde wallet.dat bestand met degene die je geback-upt hebt en daar gaan we. 

Nu weer TokenPay opnieuw starten. Dat is dus wat je doet om een geheel nieuwe map te krijgen, dus we vervangen het wallet.dat bestand weer met het oude wallet.dat bestand en dan we hebben nog steeds onze eerste portemonnee. 

Zoals je hier al ziet komen de recente transacties, dus ik heb mijn portemonnee terug, nu moeten we wachten tot volledige synchronisatie en dat zal na twee of drie uur zijn. Dan zijn ze ook ‘gerijpt’ en doe ik weer aan staking. Dat is dus eigenlijk de wallet.dat fix, als dit niet lukt, wat sommige mensen gedaan hebben is een gratis VPN geïnstalleerd, met een ander IP-adres. Ik gebruik PureVPN, maar het is natuurlijk aan jou welke VPN je wilt gebruiken.

 Als je nog steeds problemen hebt, stuur mij een Telegram-bericht, in de beschrijving staat mijn Telegram-naam dus als je nog steeds problemen hebt, stuur me gerust een bericht. Als je niet weet hoe je een TokenPay portemonnee moet installeren, of als je niet weet hoe je een back-up maakt, bekijk alle video’s. Er zal een link zijn aan het einde van deze video. En dat was het weer, een fijne dag. Ik ben weg. Gegroet.

Enjoyed this article? Check out more English Tutorials or in our International category, and stay tuned to TokenPay.com for more updates.