TokenPay

TokenPay portomonnee importatie (herstel woorden) handleiding!

By TokenPay Team | January 10, 2020, 10:12 AM

TokenPay portomonnee importatie (herstel woorden) handleiding!

TokenPay  portomonnee importatie (herstel woorden) handleiding!

Hallo allemaal, Ruben hier en vandaag laten we zien hoe je een TokenPay portemonnee importeert met de recovery-woordenreeks. Zoals je ziet heb ik een test-portemonnee gemaakt: test123 default en er zit 1 TokenPay in, en ik ga de hele portemonnee verwijderen. 

Dus we gaan naar Roaming, AppData Roaming ga naar de letter T van TokenPay, TokenPay, verwijderen dus inclusief wallet.dat en deze map met mijn TokenPay portemonnee die er in zit verwijderen we ook helemaal. Dus zoals je ziet heb ik nu alles verwijderd en ga ik de TokenPay map uitpakken. 

TokenPay Crypto Currency Wallet – Deleting AppData
TokenPay Crypto Currency Wallet – Deleting AppData

Dit is dus eigenlijk wat je doet voor de re-installatie van je TokenPay map. Dit zijn alle handelingen om te doen. Nu gaan we het bestand uitpakken. Dus wat je moet doen, voordat je het bestand opent is je internetverbinding verbreken, oké? 

Oké, we hebben nu geen verbinding meer met het internet. Zoals je kunt zien zijn we niet meer verbonden en nu ga ik TokenPay.exe uitvoeren. Het duurt even zoals gebruikelijk, ongeveer 10 tot 20 seconden. Hier heb ik mijn wachtwoorden en de naam van de portemonnee is ‘test123’ en mijn recovery-woorden zijn deze. 

Ik ga nu naar Portemonnee Management en klik op Voeg nieuwe portemonnee toe, met de naam test123 het wachtwoord is test en heb ik mijn 24 recovery woorden die ik nu ga invullen Hier klik ik op Next Step.. en gefeliciteerd, het is gelukt om de portemonnee te importeren met de recovery- woorden! 

TokenPay Blockchain Wallet – Wallet Management

Als we nu naar Portemonnee gaan zien we inderdaad test123 default, TU en sr, dat is mijn portemonnee. Dat is de manier om je TokenPay portemonnee te importeren. Ik moet alleen nog verbinden met het internet om de synchronisatie uit te laten voeren om de TokenPay munten terug te krijgen in de portemonnee. 

Oké, we zijn nu volledig gesynchroniseerd en daar hebben we weer 1 TokenPay en alles is weer volledig functioneel. Zoals je ziet dezelfde portemonnee dus alles is Werkend. Dit is de manier om jouw portemonnee te importeren. Oké, dat was het dan weer en ik hoop dat jullie de video leuk vonden. Like en Subscribe! Meer tutorials zijn onderweg, een fijne dag, ik ben weg. Doei!!! 

Enjoyed this article? Check out more English Tutorials or in our International category, and stay tuned to TokenPay.com for more updates.