TokenPay

TokenPay Plånboksimport (återställningsfras) Guide!

By TokenPay Team | December 25, 2019, 4:13 PM

TokenPay Plånboksimport (återställningsfras) Guide!

 TokenPay Plånboksimport (återställningsfras) Guide!

Hej allihop, Ruben här och idag kommer jag visa er hur man importerar sin Tokenpay wallet med recovery phrase och password och som du kan se här så har jag skapat en test wallet, test one two three default och vi har 1 TokenPay i den, jag kommer att radera hela denna wallet, här har vi roaming Appdata roaming Vi går till T som i TokenPay, TokenPay, delete, vilket inkluderar min wallet.dat-fil och den här mappen med min TokenPay wallet kommer vi att radera allting i, och som du kan se är allting raderat och jag ska nu zippa upp TokenPay-mappen. Så här gör du när du återinstallerar din TokenPay mapp. 

TokenPay Crypto Currency Wallet – Deleting AppData
TokenPay Crypto Currency Wallet – Deleting AppData

Låt oss nu packa upp den och nu har vi den uppackad och innan du öppnar den osv ska du koppla ner dig från internet. Okej okej, så nu är vi nedkopplade från Internet, som du kan se är vi inte uppkopplade. Jag kommer att köra TokenPay.exe som tar en liten stund, kanske 10 till 20 sekunder ibland. Här har jag mitt password, namnet på min wallet är test123 och min recovery phrase är denna. 

Så jag går till wallet management och klickar på import wallet, väljer wallet test 1 2 3 password är test och sedan har jag min 24 ord långa recovery phrase som jag skriver in här, klickar next step, “congratulations you have successfully imported your wallet from your recovery phrase” och om vi nu går till wallet så ser vi test 1 2 3 default tu och sr, det är min wallet och det är så här du importerar din TokenPay wallet

TokenPay Blockchain Wallet – Wallet Management
TokenPay Blockchain Wallet – Wallet Management

Allt jag nu behöver göra är att koppla upp mig på internet igen och låta den synka så kommer jag ha mina TokenPay coin i min wallet igen. Okej nu är den helt synkad och vi har en TokenPay. Den är nu helt och hållet fullt fungerande igen. Som du kan se är det samma wallet så allt fungerar. Så här importerar du din wallet. Okej, det är allt. Jag hoppas ni uppskattat videon, kom ihåg att gilla och prenumerera. Det är många fler guider på väg. Ha en underbar dag, tack för mig. Hej då.

Enjoyed this article? Check out more English Tutorials or in our International category, and stay tuned to TokenPay.com for more updates.