TokenPay

TokenPay papieren portomonnee importatie handleiding

By TokenPay Team | January 8, 2020, 10:54 PM

TokenPay papieren portomonnee importatie handleiding

TokenPay papieren portomonnee importatie handleiding

Hallo allemaal, Ruben hier en vandaag laten we het importeren zien van je TokenPay papieren portemonnee geheime sleutel naar je TokenPay portemonnee. Hier heb je de Windows 10, 64 bit versie voor nodig. 

Vanuit je ‘TokenPay Overzicht’ navigeer je naar ‘Gereedschap’, dan naar ‘Debug’ en navigeer dan naar ‘Console’. In het Console-scherm type je importprivkey, een spatie en dan jouw geheime sleutel en druk dan op enter. 

Normaal bevriest het scherm voor ongeveer 20 seconden. Raak niet in paniek als langer of korter duurt, of als het niet reageert, maar wacht rustig tot je TPay in je portemonnee hebt ontvangen. 

Nog een paar seconden wachten en dan zou het klaar moeten zijn. Hier is het. Sluit dit venster, soms zie je iets meer op je balans toegevoegd dan in je TokenPay portemonnee, maar dat zal Veranderen. Je ziet al dat het van 23 naar om te maken. 

Maar onthoud, gebruik nooit dezelfde papieren portemonnee twee keer! Je kan een papieren portemonnee nooit twee keer gebruiken. Na gebruik genereer je gewoon een nieuwe papieren portemonnee. Als je niet weet hoe, bekijk dan de video hierover. 

Aan het eind van deze video staat een link naar de tutorial over het maken van papieren portemonnees. Dus als we nu naar Portemonnee gaan en dan naar ‘ontvang’, dan zien we ook geen label. De T’s zijn toegevoegd aan onze portemonnee, dus dit zijn bijna allemaal papieren portemonnees. 

Deze zijn nu automatisch toegevoegd aan de hoofd- portemonnee. Dus als je iemand jouw papieren portemonnees ontvangstadres geeft, wordt dat auto- matisch toegevoegd aan je TokenPay portemonnee zodra je de papieren portemonnee importeert. Zo, dat is het dan wel. Ik hoop dat jullie een mooie dag hebben, ik ben er weg van – Veel succes!

Enjoyed this article? Check out more English Tutorials or in our International category, and stay tuned to TokenPay.com for more updates.