TokenPay

TokenPay Paper Wallet Import Guide (Malay)

By TokenPay Team | January 7, 2020, 5:00 PM

TokenPay Paper Wallet Import Guide (Malay)

TokenPay Paper Wallet Import Guide (Malay)

Salam semua. Saya Ruben dan sekarang saya akan tunjukkan anda cara mengimport kunci peribadi dompet kertas TokenPay ke dalam perisian dompet TokenPay. Untuk mengimport, anda perlu menggunakan versi Windows 10 64bit. 

4 Mulakan dari perisian TokenPay “Overview” Anda pilih “Tools”, dan kemudian pilih “Debug”. Setelah itu, pilih “Console”. Dari “Console” anda taip “importprivkey” dan taip ruang, kemudian isikan kunci peribadi kepunyaan anda. 

Anda tekan “Enter” dan ini akan menyebabkan perisian tiada maklum balas selama 20 saat. 8 00:00:44,420 –> 00:00:5i0,930 Tak perlu cemas jika perisian masih tidak balas. Tunggu beberapa saat lagi untuk menerima TokenPay dalam perisian dompet sebelum di selesaikan Sekarang boleh menutup Windows. 

Kadang kala perisian dalam dompet TokenPay anda akan menunjukkan baki tidak keseimbangan. Ini akan diperbetulkan dan anda akan tahu bakinya. Kita sudah ubah dari 23 ke 11. Tidak perlu risau. 

Pastikan anda tidak guna dompet kertas lebih dari satu kali. Anda tidak boleh guna dua kali. Jika dompet kertas telah digunakan, anda sepatutnya menjanat dompet kertas yang baru. Jika anda tidak tahu caranya, sila tonton video yang akan dipaparkan di akhir video ini. 

Pilih link yang menuju ke video tentang cara membuat dompet kertas. Jika kita tuju ke “Wallet”sekarang dan pilih “Receive” kita akan lihat tiada label t’s telah ditambahkan ke perisian dompet. Jadi semua dompet kertas telah ditambahkan secara automatik ke dompet utama kita. 

Jikalau anda memberi kunci simpanan dompet kertas kepada seseorang ia akan ditambahkan secara automatik ke dalam dompet TokenPay anda. Setelah selesai mengimport dompet kertas itu, itu sahaja langkah yang anda perlu buat. Sekian hingga disini. Semoga bejaya.

Enjoyed this article? Check out more English Tutorials or in our International category, and stay tuned to TokenPay.com for more updates.