TokenPay

TokenPay Överföringsguide (stealth till normal, normal till stealth)

By TokenPay Team | December 25, 2019, 6:42 PM

TokenPay Överföringsguide (stealth till normal, normal till stealth)

TokenPay Överföringsguide (stealth till normal, normal till stealth)

Hej hur är läget? Ruben här och idag ska jag visa hur du överför från någon av dina adresser i din wallet, från stealth till normal, från normal till stealth, från normal till normal och från stealth till stealth och hur man för över från ett privat konto till ditt publika konto. Låt oss börja med att föra över från någon av adresserna. 

TokenPay Crypto Currency Wallet – Coins Control
TokenPay Crypto Currency Wallet – Coins Control

Du ska navigera till wallets och sedan navigera till send och här väljer du antingen make payment eller balance transfer sedan klickar du på coin control, välj inputs tryck select inputs, detta är min stealth address och jag väljer den så klicka på stealth address, om den visar flera nummer här så klicka bara på pilen för att expandera listan ytterligare. 

Klicka OK, gå till pay för att fylla i önskad Address, narration balance transfer eller ingen narration alls. Amount 189, låt oss klicka fill in, det är hela beloppet. send payments, are you sure you want to send to hoofdportemonnee default. 

TokenPay Blockchain Wallet – Balance Transfer
TokenPay Blockchain Wallet – Balance Transfer

Det är den huvudsakliga walleten yes, yes, klart. Om vi nu går till select input så kan du se att TokenPay har överförts från en default stealth address till din default address, och nu är det klart. Jag hoppas guiden var till hjälp. Ha en underbar dag, hej då.

Enjoyed this article? Check out more English Tutorials or in our International category, and stay tuned to TokenPay.com for more updates.