TokenPay

TokenPay Överför från privat adress till publik adress

By TokenPay Team | December 26, 2019, 6:30 PM

TokenPay Överför från privat adress till publik adress

TokenPay Överför från privat adress till publik adress

Hej allihopa, Ruben här och idag ska jag visa hur du skickar från din TokenPay private – till din TokenPay public i din TokenPay wallet. Först av allt ska vi ta oss till wallet och sedan receive. Här ska du kopiera en stealth address. 

Det är mycket vikigt att göra det så jag vill till wallet och sedan default stealth, vi ska kopiera address och gå till wallet sent. När du väl är här, är det så här det ser ut, också med det gamla UI wallet. 

Nu ska du klicka på make payment och du går till Advanced Options från account private till account public, fyller i din stealth address, du behöver inte fylla i narration, och fyller sedan i det belopp du vill skicka. Ibland kan du få ett ring size error. Då rekommenderar jag att du prövar att skicka small batches och testar olika ring sizes. 

TokenPay Transfer From Private Address To Public Address
TokenPay Transfer From Private Address To Public Address

Med den nya UI wallet kan du till och med använda ring size one, den kommer ge en option som det här som inte är stealth, låt mig visa dig, “are you sure you want to send ring size of 1 is not anonymous” och du klickar bara yes, du klickar yes. 

Fyll i din passphrase om du har en passphrase, sedan klickar du yes, så där ja. Nu har vi fört över från en private till vår public, vi har fört över till vår stealth address. 

Allt som är kvar att göra nu, är att föra över från stealth address till din normala address. Om du vill göra det och inte vet hur så finns det i slutet av den här videon en länk till videon som förklarar hur man gör det. Jag önskar alla en underbar dag. Tack för mig, hej då.

Enjoyed this article? Check out more English Tutorials or in our International category, and stay tuned to TokenPay.com for more updates.