TokenPay

TokenPay Nya plånboken – installation & översikt

By TokenPay Team | December 26, 2019, 2:57 PM

TokenPay Nya plånboken – installation & översikt

TokenPay Nya plånboken - installation & översikt

Hej allihop, Ruben här och idag ska jag visa er vår nya TokenPay wallet och installera den. Observera att den är för senaste Windows-versionen, du behöver Windows 10 64-bitarsversionen, vi kommer också släppa en för Mac så om du inte har Windows utan Mac, oroa dig inte, det kommer ett nytt UI för Mac också. 

Först av allt ska du ladda ner zip-filen från Dropbox, jag har lagt till länken under beskrivningen och i kommentarerna för att installera den, så bara ladda ner zip-filen. När den väl är nedladdad ska du flytta TokenPay zip-filen till din nuvarande TokenPay-mapp. Jag stänger min wallet, så där ja. 

TokenPay Old Cryptocurrency Wallet UI
TokenPay Old Cryptocurrency Wallet UI

Jag kommer högerklicka på zip-filen och trycka på “packa upp här”. När det är gjort kan du radera zip-filen och du kan göra dig av med Tokenpayd.exe, det är Tokenpay.exe du vill behålla, och den som slutar med ett d ska du radera så bara radera dem. Högerklicka på TokenPay.exe, kör som administratör, låt det laddas, det tar en liten stund. 

Du behöver inte göra några förändringar förutom detta. Så där ja, nu ser vi total balance, var inte orolig om du inte ser current balance utan ge din wallet lite tid att synka helt. Sedan ska du ha din normala balance. Som alltid med med sådana här installationer rekommenderar jag starkt att du säkerhetskopierar innan du börjar röra runt bland dina filer, det finns alltid saker som kan gå fel eller liknande eller om du gör något fel. 

Så gör alltid en säkerhetskopia för att se till att om du klantar dig så har du kvar din wallet säkert sparad någon annanstans. Så om vi nu bara ger vår wallet lite tid att synka kommer vi snart ha vår korrekta balance igen. Högerklicka i högra övre hörnet, där ser vi checklistorna uppdateras. 

Om den här ikonen försvinner Betyder det att du är helt synkad med ditt nätverk, 3 active connections staking och tor connection online, vi kan se alla recent transactions och vi kan se våra balance, men återigen, först måste den synka färdigt. Så förutom det är din wallet ganska sig lik , bara renare design och mycket trevligare enligt min personliga åsikt. 

Jag tycker det här är en jättebra extragrej och jag tar gärna emot feedback, lämna gärna det i kommentarerna. Jag hoppas videon har hjälpt dig och önskar er en härlig dag. Glöm inte att kolla oss på sociala medier TokenPay Twitter, TokenPay Facebook, TokenPay Instagram och TokenPay Discord. Se till att prenumerera på den här kanalen. Ha en underbar dag, tack för mig. Hej då.

Enjoyed this article? Check out more English Tutorials or in our International category, and stay tuned to TokenPay.com for more updates.