TokenPay

TokenPay Noul Portofel Interfata & Overview

By TokenPay Team | December 20, 2019, 3:48 PM

TokenPay Noul Portofel Interfata + Overview

TokenPay Noul Portofel Interfata + Overview

Salutare tuturor! Eu sunt Ruben si astazi va Voi arata noul portofel TokenPay Si cum sa il instalati. Fiti atenti ca Acesta este pentru versiunea curenta de Windows, Respectiv Windows 10, versiunea 64 bit. O sa scoatem si o varianta pentru Mac, asa ca daca nu aveti versiunea de Windows ci cea de Mac, nu va faceti griji, urmeaza o versiune noua UI Si pentru Mac. 

Deci, mai intai trebuie sa Descarcati arhiva Zip din Dropbox Voi oferi acest link sub descrierea acestui video Si in comentarii Pentru a il instala, descarcati fisierul acesta zip. Odata descarcat, va trebui sa muti fisierul zip Tokenpay in folderul tau curent TokenPay O sa inchid acest portofel, uite asa, o sa dau Click dreapta pe fisierul zip si voi selecta . 

TokenPay Old Cryptocurrency Wallet UI
TokenPay Old Cryptocurrency Wallet UI

Odata terminat, poti sterge fisierul zip si la fel si fisierul Tokenpayd.exe. Deci fisierul Tokenpay.exe il vei pastra, dar cel cu D la final vei dori sa scapi de el Haideti sa scapam de acestea, Click dreapta pe TokenPay.exe, , lasa-l putin sa se incarce Nu trebuie sa schimbi nimic In-afara de asta, si gata, acum vedem soldul total. 

Nu va speriati daca la inceput nu vedeti soldul corect, dati putin timp portofelului sa se sincronizeze complet si apoi ar trebui sa aveti soldul corect. Ca de fiecare data, cu astfel de instalari recomand cu tarie sa va faceti o copie de siguranta Inainte sa umblati prin fisiere. Tot timpul poate sa existe ceva care poate sa mearga prost, sau sa compromiti vreun fisier sau sa faci ceva gresit Asa ca tot timpul faceti o copie de siguranta Doar ca sa fiti siguri ca daca gresesti, Portofelul tau este in siguranta undeva. 

Asa ca daca Acum ii dam putin timp portofelului sa se sincronizeze Vom avea soldul complet din nou. Deci sus in dreapta avem , , daca aceasta iconita dispare inseamna ca sunteti complet sincronizati cu reteaua voastra, 3 conexiuni active fac staking Si conexiunea la TOR este online. Putem sa vedem toate tranzactiile Noastre recente si putem vedea Soldul nostru. 

Dar din nou mentionez ca trebuie sa se sincronizeze Inafara de asta, portofelul este in linii mari la fel Doar ca acum este mai aerisit. Si dupa parerea mea este mai frumos. Mi-ar placea sa va aud parerea, asa ca Lasati un comentariu! Sper ca acest video v-a ajutat, Va doresc o zi minunata si nu uitati sa verificati platformele sociale oficiale TokenPay TokenPay Twitter, TokenPay Facebook si TokenPay Instagram, si TokenPay Discord. Asigurati-va deasemenea ca va abonati canalului de Youtube Sa aveti o zi buna! Pa pa!

Enjoyed this article? Check out more English Tutorials or in our International category, and stay tuned to TokenPay.com for more updates.