TokenPay

TokenPay nieuwe portmonnee UI installeren + overzicht

By TokenPay Team | January 11, 2020, 2:20 PM

TokenPay nieuwe portmonnee UI installeren + overzicht

TokenPay nieuwe portmonnee UI installeren + overzicht

Hallo allemaal, Ruben hier en vandaag laat ik je de de nieuwe TokenPay UI portemonnee zien en installeren we deze. Let op, dit is voor de laatste Windows-versie, gebruik de Windows 10, 64-bit versie. We zullen ook een Mac-versie releasen, dus als je geen Windows gebruikt maar een Mac, geen zorgen en nog even geduld. 

Er komt een nieuwe UI, ook voor dat systeem. Allereerst zul je het zip-bestand moeten downloaden vanaf de Dropbox, ik geef een link hieronder in de beschrijving en in de comments om het te kunnen installeren. Dus als het zip-bestand is gedownload, zul je het TokenPay zip-bestand in je huidige TokenPay map moeten plaatsen. 

TokenPay Old Cryptocurrency Wallet UI
TokenPay Old Cryptocurrency Wallet UI

Ik ga deze portemonnee afsluiten, daar gaan we, ik klik op het bestand met de rechter-muistoets Hier uitpakken, en als dat gedaan is kun je het zip-bestand verwijderen. Je kunt ook Tokenpayd.exe weggooien, wat je wilt bewaren is deze Tokenpay.exe. Maar die met met de ‘d’ op het einde verwijderen we, dus we gooien deze twee weg. Gebruik weer de rechter-muistoets op TokenPay.exe, en kies voor ‘Uitvoeren als beheerder’ en even geduld. Dit is het enige wat we moeten veranderen. 

En hier gaan we… Als je de totale balans ziet, schrik dan niet in het begin als je niet direct jouw huidige balans ziet. Geef de portemonnee enige tijd om volledig te synchroniseren en dan zou je balans weer moeten kloppen. Zoals altijd met dit soort installaties, raad ik je dringend aan om een back-up te maken voordat je gaat werken met je bestanden. 

Er is altijd kans dat iets verkeerd kan gaan of dat het corrupt is geraakt of dat je iets verkeerds doet, snap je? Dus altijd een back-up maken om er zeker van te zijn, dat als het fout gaat je nog steeds je portemonnee veilig ergens hebt. Dus als we nu de portemonnee tijd geven om te synchroniseren dan zien we onze volledige balans weer. 

TokenPay New Cryptocurrency Wallet UI
TokenPay New Cryptocurrency Wallet UI

Dus rechtsklikken hier aan de bovenkant, dan zien we ‘Chat lists’, ‘Catching Up…’ en als dit symbool verdwijnt, dan zijn we weer volledig gesynchroniseerd met het netwerk. Drie actieve connecties staking en online connectie via Tor en we zien alle recente transacties en dan zien we onze balans. Maar zoals gezegd moet deze nog even synchroniseren. Dus buiten dat is alles dus eigenlijk hetzelfde maar het is nu een meer georganiseerder weergave en veel mooier in het algemeen naar mijn mening. 

Ik denk dat dit een mooi extraatje is en ik zou dolgraag jullie feed- back horen dus laat het me weten in de comments. Ik hoop dat deze video geholpen heeft, en ik wens jullie een fijne dag. Vergeet niet onze social media platformen van TokenPay; TokenPay Twitter, TokenPay Facebook en TokenPay Instagram en de TokenPay Discord te bezoeken. Zorg dat je lid wordt op het kanaal. Een fijne dag, ik ben weg. Gegroet.

Enjoyed this article? Check out more English Tutorials or in our International category, and stay tuned to TokenPay.com for more updates.