TokenPay

TokenPay Instalare Portofel / Adresa Noua / Backup [Windows]

By TokenPay Team | December 18, 2019, 7:15 PM

TokenPay Instalare Portofel / Adresa Noua / Backup [Windows]

TokenPay Instalare Portofel / Adresa Noua / Backup [Windows]

Salut tuturor! Ruben sunt, si astazi O sa va arat cum sa instalati portofelul vostru TokenPay In primul rand trebuie sa va deschideti browserul de internet Si sa introduceti adresa www.tokenpay.com Unde trebuie sa va logati si apoi Sa selectati wallets. Aici, pe pagina cu tipurile De portofele disponibile, o sa alegeti varianta potrivita voua De exemplu, daca aveti un telefon cu Android, alegeti Portofelul pentru Android, daca aveti Macbook alegeti portofelul pentru Mac, iar in cazul de fata, portofelul pentru Windows, pe care urmeaza sa-l folosim. 

Asa ca vom descarca portofelul pentru Windows, anume fisierul zip Windows Apasati download, apoi save as. Il voi salva pe desktop pentru a-mi fi mai usor sa-l accesez. Pentru fisierul Zip vei avea nevoie de program de dezarhivare. Eu personal, voi folosi in acest caz WinRAR, pentru care exista si o perioada gratuita de incercare. Asadar, pana se termina de descarcat, O sa creez un fisier nou pe care il voi numi Portofelul TokenPay Asadar, avem un fisier gol, arhiva noastra zip s-a descarcat Si ceea ce voi face acum este sa pun fisierul Zip in folderul nou creat, dati click dreapta pe pe fisierul Zip si selectati Dezarhivare aici Si uite asa, acum avem portofelul nostru TokenPay pe desktopul nostru. 

Acum dati click dreapta pe TokenPay.exe, selectati run as administrator si acum Avem un portofel TokenPay functional. Dar inainte sa folosim acest portofel sau aceasta adresa, ce recomand tuturor este sa faceti un back-up si o noua adresa. Si cum facem asta? Pai pentru a crea o noua adresa in locul celei predefinite, si a adresei private predefinita, ceea ce trebuie sa faci Este sa alegi Administrarea portofelului si Trebuie sa dai click pe adauga un portofel nou Il vom numi pe acesta TokenPay video Voi adauga o parola, Unu, doi, trei, patru, cinci Si puteti lasa restul asa cum este, Defapt daca vrei sa schimbi limba, depinde doar de tine. 

Apasati Urmatorul pas Aici aveti fraza de recuperare, deci este foarte important sa va notati parola si fraza de recuperare Personal, va recomand sa o scrieti pe o bucata de hartie Si pentru cazul nefericit in care ai avea nevoie de ea, Pastreaza hartia intr-un loc sigur. Eventual fa doua copii, in caz ca iti ia casa foc, Sau ceva de genul asta. Vei avea inca un exemplar in alta parte. Adica, asta este cu siguranta Cel mai rau caz posibil, dar nu stii niciodata Asa ca noteaza parola si fraza de recuperare. Apasa Urmatorul pas si completeaza fraza de recuperare. Nu folosi copy/paste Asa cum fac eu acum, scrie-o undeva si Apoi transcrie-o aici. 

TokenPay Staking Wallet – Create New Address
TokenPay Staking Wallet – Create New Address

Asa este cel mai bine! Urmatorul pas si gata! Daca alegem primire acum avem TokenPay video predefinit Si TokenPay video predefinit privat. Deci pentru a folosi aceasta adresa, trebuie doar sa dai Click stanga, o copiezi si gata, asta este adresa ta pentru depozitare. Asadar, acesta este felul in care instalezi un portofel TokenPay si cum sa generezi o noua adresa. Daca vrei sa faci un backup, mai este o varianta. Trebuie sa tastezi run, Apoi introduceti %appdata%, Cautati in jos pana la T de la TokenPay Si salvati fisierul wallet.dat Acesta este in mare tot portofelul vostru. 

Asa ca salvati fisierul wallet.dat si pe un USB, pentru a-ti putea recupera Portofelul TokenPay. Personal, recomand sa folositi ambele variante de recuperare: atat fraza de recuperare si parola cat si fisierul wallet.dat Va recomand cu strictete sa faceti doua variante de backup, adica poate sunt eu mai exagerat, dar un USB este 8 euro poate chiar 4 euro pentru unul mai ieftin Si daca ai o cantitate semnificativa de TokenPay, cu siguranta vrei sa fii sigur ca ai un backup bun. Deci cam asta a fost! Sper ca v-a placut, asigurati-va ca va inregistrati La canalul oficial TokenPay pentru mai multe video-uri. Va urez o zi buna!

Enjoyed this article? Check out more English Tutorials or in our International category, and stay tuned to TokenPay.com for more updates.