TokenPay

TokenPay Guide till Blockchain Explorer

By TokenPay Team | December 25, 2019, 8:17 PM

TokenPay Guide till Blockchain Explorer

TokenPay Guide till Blockchain Explorer

Hej allihop, Ruben här och idag ska jag prata om TokenPays Block Explorer eftersom jag sett många frågor, särskilt om paper wallets från människor som är osäkra på hur de ska se om deras insättning på deras wallet fungerat och för att kolla det går du helt enkelt in på Explorer.tpay.AI/ och klickar enter, väl inne på sidan kan du skriva in din address här och för att kontrollera den behöver du inte fylla i din deposit address. 

För din paper wallet ska du skriva in din general key, den som du inte skickat dina tokens till eller din desktop wallet eller något annat du använt en receive address för. T ex om jag ska nå min receive address så går jag till headwallet default and klickar copy address sedan klistrar jag in adressen här. 

Trycker search och då ser vi total sent TokenPay och total received TokenPay balance (saldo) på TokenPay och det stämmer. Anledningen till varför det står 1145 fastän det här står att jag har 2369 coins är för att det kan spridas till andra addresser, make payment coin control och select inputs sedan kan du se totalen här vilket Stämmer, så på så vis kan du väldigt enkelt kontrollera ditt saldo och du kan också kontrollera att din överföring till din Paper wallet genomfördes korrekt genom att skriva in din general key här och den visar dig då alla transaktioner som har gjorts. 

TokenPay Staking Wallet – Coins Control
TokenPay Staking Wallet – Coins Control

Jag hoppas videon har klargjort detta för dig Om du har ytterligare frågor kontakta mig på Telegram, mitt namn står under videobeskrivningen. Jag skriver också in Explorer-länken som du ska använda och det var i princip allt. Glöm inte att prenumerera och kolla in våra officiella TokenPay Twitter och Facebook-konton. Gå med i vår Telegram-grupp och ha en underbar dag. Hej då! 

Enjoyed this article? Check out more English Tutorials or in our International category, and stay tuned to TokenPay.com for more updates.