TokenPay

TokenPay Guide för import av pappersplånbok

By TokenPay Team | December 22, 2019, 7:04 PM

TokenPay Guide för import av pappersplånbok

TokenPay Guide för import av pappersplånbok

Hej allihopa, Ruben här och idag ska jag visa er hur man importerar sin TokenPay paper wallet private key till din TokenPay wallet och för det behöver du använda Windows 10 ,64-bitversionen. 

Från din TokenPay overview går du till tools, vidare till debug och väjer fliken Konsol, i konsollen skriver du importprivkey mellanslag och skriver sedan in din privata nyckel, trycker sedan enter, oftast verkar programmet låsa sig i cirka 20 sekunder, bli inte orolig om så sker utan vänta lite bara för att få dina Tpay till din wallet, det tar bara några sekunder till, sedan är det klart. Stäng sedan fönstret. 

Ibland är det för mycket i balance i din TokenPay wallet men det kommer korrigeras och stämma överens. Ändra från 23 till 11. Inga bekymmer alls. Kom ihåg att aldrig använda samma paper wallet två gånger, när du väl använt en paper wallet en gång är det bara att skapa en ny paper wallet. Om du inte vet hur man gör, titta i slutet på den här videon för att få en länk till instruktionen om hur man skapar en paper wallet. 

Om vi nu går till wallet och vidare till receive så ser vi ingen label. Tpays har lagts till vår wallet och det är alla paper wallets som nu automatiskt lagts till vår huvudsakliga wallet så om du ger någon din paper wallet deposit key kommer den automatiskt att läggas till din TokenPay wallet när du väl har importerat din paper wallet och det var det. Önskar alla en fin dag, tack för mig och lycka till!

Enjoyed this article? Check out more English Tutorials or in our International category, and stay tuned to TokenPay.com for more updates.