TokenPay

TokenPay Ghid pentru Staking si Cryptare

By TokenPay Team | December 20, 2019, 5:59 PM

TokenPay Ghid pentru Staking si Cryptare

TokenPay Ghid pentru Staking si Cryptare

Salutare tuturor! Eu sunt Ruben si astazi O sa va arat cum sa faceti Staking cu portofelul TokenPay si cum sa encriptati portofelul si sa il deblocati doar pentru staking. Ceea ce vreau sa spun cu asta este ca il tinem blocat dar totusi vom putea sa facem staking in acelasi timp Aceasta miscare nu face altceva decat sa sporeasca securitatea, dar nu este niciodata 100% sigur impotriva malware-ului si altele. Niciodata nu poti avea incredere totala. Asta nu inseamna ca poti sa iti infectezi calculatorul sau chestii d-astea. 

Totdeauna fiti foarte atenti cu privire la malware Bun, deci pentru a face asta, trebuie sa mergeti la si aici veti avea optiunea Daca selectezi Vei primi optiunea sa obti o fraza de siguranta. Aceasta fraza de siguranta trebuie sa o salvezi, sa o scrii pe o foaie, asigura-te ca o salvezi undeva in siguranta Eu recomand 2 copii sincer, ca de fiecare data Eu recomand sa ti un exemplar inafara casei, in caz ca iti ia foc, sau chestii d-astea Este cel mai rau scenariu, dar mai bine sa fii precaut Decat sa iti para rau in viitor. 

Dupa ce ai facut asta, portofelul tau Se va bloca si vei vedea aceasta iconita Pentru a face staking, ceea ce trebuie sa faci Este sa te duci in Optiuni, ca de fiecare data trebuie sa fie bifat si va trebui sa adaugi TokenPay in portofelul tau Momentan spune ca portofelul este encriptat si blocat. Apasam lacatul cu click stanga Completam fraza de siguranta si asigurati-va ca Asta este bifata. 

Wallet Is Encrypted and Currently Unlocked For Staking Only.
Wallet Is Encrypted and Currently Unlocked For Staking Only.

Si daca vrei sa iti schimbi portofelul atunci debifeaz-o, dar daca vrei doar sa faci staking si in acelasi timp sa ti portofelul blocat pentru ca nimeni sa nu poata sa trimita monede, atunci asigurati-va ca e bifat si apasati OK. Ceea ce se intampla acum este ca portofelul este encriptat si deblocat doar pentru staking. Dupa 2-3 ore monedele se vor maturiza si eu voi face staking. Acum face staking instant pentru ca portofelul meu facea deja staking Asa ca nu va panicati daca incepe sa faca staking. 

Verificati peste 2-3 ore Ca sa fructifici la maxim, ar trebui sa iti lasi computerul pornit 24/7. Deci daca vrei sa iti inchizi calculator, poti sa o faci dar in acest caz o sa se opreasca staking si va dura alte 2-3 ore pentru a porni iarasi Dar staking-ul iti ofera monede TokenPay gratis, Asa ca este acum este un moment foarte foarte bun Pentru ca nu toata lumea face staking Cred ca doar o treime o fac in acest moment, ceea ce Inseamna ca recompensa de 5% pe an o sa creasca si ea de 3 ori, ceea ce inseamna ca cu greutatea curenta eu voi primi o recompensa de 15 % pe an ceea ce e foarte bine. 

Daca vrei mai multe explicatii despre greutatea Retelei, avem un video despre acest subiect care va fi listat la finalul acestui video Dupa ce ti-ai encriptat portofelul, va recomand Foarte tare sa faceti inca un back-up Fisierului vostru wallet.dat, sa tineti fraza de recuperare si parolele in siguranta, deci asigurati-va ca ca aveti inca un back-up pentru wallet.dat Deci asta a fost tot, sper ca v-a placut acest video Mult noroc cu staking-ul, adica TokenPay gratuit. Nu uitati sa dati subscribe si sa ne urmariti pe Youtube, verificati paginile oficiale TokenPay pe Twitter, Alaturati-va noua pe Telegram, pe Discord Si urmariti-ne pe Instagram pentru Meme-uri si Gif-uri cu TokenPay. Sa aveti o zi minunata, Pa Pa!

Enjoyed this article? Check out more English Tutorials or in our International category, and stay tuned to TokenPay.com for more updates.