TokenPay

TokenPay Ghid pentru Blockchain Explorer

By TokenPay Team | December 19, 2019, 11:25 AM

TokenPay Ghid pentru Blockchain Explorer

TokenPay Ghid pentru Blockchain Explorer

Salutare tuturor! Eu sunt Ruben si astazi Va voi vorbi despre Exploratorul blocurilor TokenPay intrucat am vazut multe intrebari, in special despre portofelele de hartie ale oamenilor care nu sunt siguri cum sa verifice daca au facut depunerea cu succes in portofelul lor. Pentru a verifica, trebuie doar sa mergeti la Explorer.tpay.AI/ si dati enter Odata ajuns pe site va puteti introduce adresa aici. 

Pentru a verifica, trebuie sa introduci adresa de depozitare; Deci, pentru portofelul de hartie o sa introduceti cheia generala, cea in care v-ati pus tokenurile si pentru portofelul de desktop, sau orice altceva folositi, adresa de primire. Deci, spre exemplu, o sa ma duc la adresa mea de primire, la portofelul principal si apas Copiere adresa Pur si simplu copiez si lipesc adresa aici si apas Cautare. 

Iar apoi putem vedea deja total Tokenpay trimis, total TokenPay primit si soldul curent de TokenPay. Motivul pentru care spune ca am 1145, chiar daca aici spune ca am 2369 monede este pentru ca se poate intinde si catre alte adrese selectati Intrari si apoi poti vedea soldul total aici, care este intradevar corect. 

Deci astfel poti vedea foarte simplu ce sold total ai si poti deasemenea sa verifici daca depozitul in portofelul tau de hartie a fost efectuat corect, introducand cheia generala aici si iti va arata toate tranzactiile care au fost facute. Sper ca acest video v-a fost de ajutor Daca tot mai aveti intrebari, va rog Sa ma cautati pe Telegram Username-ul meu este sub descriere. 

TokenPay Staking Wallet – Coins Control
TokenPay Staking Wallet – Coins Control

Voi salva deasemenea si linkul catre explorer. Cam asta a fost. Nu uitati sa va inregistrati la canalul nostru de Youtube Si la canalele oficiale TokenPay de Twitter si Facebook, intrati si pe canalul de Telegram. Asta a fost tot, eu am plecat. Pa PA! 

Enjoyed this article? Check out more English Tutorials or in our International category, and stay tuned to TokenPay.com for more updates.