TokenPay

TokenPay Ghid de Import pentru Portofel (Fraza de Recuperare)

By TokenPay Team | December 18, 2019, 7:36 PM

TokenPay Ghid de Import pentru Portofel (Fraza de Recuperare)

TokenPay Ghid de Import pentru Portofel (Fraza de Recuperare)

Salutare tuturor! Numele meu este Ruben si astazi Va voi arata cum sa importati portofelul vostru TokenPay Folosind fraza de recuperare si parola. Asadar, asa cum puteti vedea aici Am facut un portofel de test, 123default Si avem 1 TokenPay in el. Asa ca voi sterge acest portofel. Deci avem aici Folderul Roaming, Appdata Roaming Sa mergem la T de la TokenPay, TokenPay, Sterge. 

Asta include fisierul meu wallet.dat Si acest fisier cu portofelul meu TokenPay, il vom sterge complet. Asa cum ati vazut, am sters tot si acum voi dezarhiva din nou arhiva cu portofelul TokenPay. E ca atunci cand reinstalati portofelul vostru TokenPay Haideti sa il dezarhivam. Si acum il avem dezarhivat. 

TokenPay Crypto Currency Wallet – Deleting AppData
TokenPay Crypto Currency Wallet – Deleting AppData

Ceea ce ar trebui sa faceti inainte sa il deschideti si toate celelalte, este sa va deconectati de la internet, OK? Bun, deci acum suntem deconectati de la internet, dupa cum puteti vedea. Voi rula TokenPay.exe ca Administrator Dureaza putin, ca de fiecare data. 10 – 20 secunde, cateodata. 

Deci aici am parola, numele portofelului: test123 si fraza mea de recuperare Asadar, ma duc in wallet management, aleg import wallet Numele portofelului este test123 Parola este test si apoi am fraza de recuperare cu 24 de cuvinte pe care o voi introduce aici Apas pasul urmator, Felicitari, ai importat cu succes portofelul tau cu ajutorul frazei tale de recuperare! 

TokenPay Blockchain Wallet – Wallet Management
TokenPay Blockchain Wallet – Wallet Management

Si daca alegem acum wallet Vom vedea intradevar test123 default, TU si SR Acesta este portofelul meu Deci asa importi portofelul tau TokenPay Tot ce trebuie sa fac acum este sa ma reconectez La internet, sa il las sa se sincronizeze si voi avea din nou monedele mele TokenPay inapoi in portofelul meu. 

Bun, acum suntem sincronizati complet si asta este! Avem 1 TokenPay! Si totul este functional. Dupa cum vedeti sunt aceleasi Portofele, deci totul functioneaza Deci asa se importa un portofel. OK, despre asta este vorba, sper ca va placut video-ul, nu uitati sa dati Like si subscribe Mai multe ghiduri vor urma! Sa aveti o zi buna! Pa pa!

Enjoyed this article? Check out more English Tutorials or in our International category, and stay tuned to TokenPay.com for more updates.