TokenPay

TokenPay Ghid de Backup (Portofel de Windows+Mac Explicat)

By TokenPay Team | December 20, 2019, 6:50 PM

TokenPay Ghid de Backup (Portofel de Windows+Mac Explicat)

TokenPay Ghid de Backup (Portofel de Windows+Mac Explicat)

Salutare tuturor! Eu sunt Ruben! Si astazi va voi arata cum faceti corect O copie de siguranta a portofelului tau TokenPay. Motivul pentru care fac un video separat pe acest subiect Este acela pentru ca vad oameni care nu si-au facut Nicio copie de siguranta, si chiar persoane care si-au pierdut deja monedele lor TokenPay chiar daca i-am avertizat Sa-si faca copii de siguranta. Asadar, sunt doua varianta prin care poti face o copie de siguranta. Prin fraza de recuperare si prin fisierul wallet.dat O sa incepem cu fraza de recuperare. Pentru a obtine fraza de recuperare trebuie sa Navigati la si alegeti .

Dati un nume portofelului vostru: si alegeti o parola. Asigurati-va ca va notati bine parola sau alegeti O parola pe care sunteti siguri ca nu o veti uita, Pentru ca parola este importanta Asa ca am adaugat parola, lasati restul standard. Alegeti limba dorita, daca se afla in aceasta lista. Eu o sa raman cu Engleza si acum o sa primiti fraza de recuperare. Eu o voi folosi copy/paste Dar voi ar trebui sa o notati bine pe o coala de hartie Aceasta fraza de recuperare este fraza de recuperare pentru cold storage, asa ca notati-o pe hartie Niciodata nu o salvati pe undeva de genul Google Drive Pentru ca nu este in siguranta sa o tineti pe internet.

Asa ca notati-o pe hartie, apasati Introduceti fraza voastra. Voi nu faceti ca mine, copy/paste, Voi va trebui sa o introduceti manual. Ah, este . Okay, hai sa vedem Daca acum mergem la si apoi Vei vedea . De fiecare data cand vei folosi acest portofel, sa spunem ca imi moare PCul pot folosi fraza de recuperare si parola, si imi voi recupera aceasta adresa de portofel si voi putea sa Am iar acces la ea. Daca vrei sa stii Cum sa iti recuperezi portofelul cu fraza de siguranta, am facut un video pentru care voi pune linkul la sfarsitul acestui video.

Mai este o varianta sa faci copii de siguranta, si anume sa folosesti fisierul wallet.dat Pe care poti sa il pui pe un stick USB. Pentru a-l accesa, va trebui sa Scrii RUN, pentru varianta USA si engleza, daca ai computerul intr-o alta limba, foloseste comanda in limba ta materna. Asa ca folosim RUN, Tasteaza %AppData% apasa OK, navigheaze la T de la TokenPay S T TokenPay, si aici vei vedea fisierul wallet.dat Trebuie doar sa dai click dreapta, copy Si apoi as recomanda sa il puneti pe un stick USB. Asa ca daca il copiezi pe un USB o sa ai fisierul tau wallet.dat si pe un USB si astfel vei avea doua copii de siguranta.

Cum v-am mai spus, tineti cel putin o copie de siguranta in-afara casei voastre Stii, sunt un adevarat adept al scenariilor apocaliptice… Sa zicem ca iti ia casa foc, sau cea de genul asta, Degeaba ai copii de siguranta daca le ai pe toate intr-un singur loc. Adica, sunt multe lucruri care pot lua o turnura neplacuta. Asa ca daca ti una in-afara casei, vei fi asigurat ca mai ai o copie de siguranta undeva sigur. Asa ca salveaza-l pe USB, eu personal folosesc un USB cu parola A fost aproximativ 20$ – 16 euro, deci deloc scump Daca ai o cantitate semnificativa de Tokenpay Isi merita toti banii.

Daca vreti sa faceti pasii astia pe un Mac, este posibil, Am pasii aici: Deschide o fereastra Finder si asigura-te ca TokenPay este inchis, Apasa command + Shift + G in fereastra care apare, tasteaza: library/application/support/TokenPay Acestea sunt aceleasi fisiere care sunt si in folderul de Windows Faceti o copie de siguranta a fisierului wallet.dat si stergeti toate celelalte fisiere. Apropos, acestia sunt pasii pe care trebuie sa ii faci pentru a rezolva problema de sincronizare a wallet.dat Daca vreti doar sa faceti o copie de siguranta, trebuie doar sa-l copiati si sa sariti peste partea asta. Sper ca v-a placut acest video si v-a ajutat. Daca mai aveti intrebari ma puteti intreba in Comentarii sub acest video. va doresc o zi minunata! Pa!

Enjoyed this article? Check out more English Tutorials or in our International category, and stay tuned to TokenPay.com for more updates.