TokenPay

TokenPay Den ultimata guiden för staking & kryptering

By TokenPay Team | December 26, 2019, 3:21 PM

TokenPay Den ultimata guiden för staking & kryptering

TokenPay Den ultimata guiden för staking & kryptering

Hej allihop, Ruben här och idag ska jag visa dig hur du gör staking med din TokenPay wallet och hur du krypterar din wallet samt hur du låser upp den endast för staking, vad jag menar är att din wallet fortfarande är låst men kan ändå göra staking under tiden. Det här skapar en ytterligare nivå av säkerhet men det är ändå inte 100% säkert för malware och liknande saker. 

Du kan aldrig helt lita på att du slipper att få din dator infekterad eller liknande. Var alltid på din vakt mot malware så gå därför till backup där du hittar encrypt wallet. När du klickar på encrypt wallet har du en option att skapa en passphrase. Förvara din passphrase säkert, skriv ner den, säkerställ att du har den nedskriven. Jag rekommenderar alltid 2 säkerhetskopior, En kopia utanför hemmet, I fall det skulle börja brinna eller liknande. 

TokenPay Wallet Overview
TokenPay Wallet Overview

Det är värsta tänkbara scenariot, men det är bäst att vara på den säkra sidan. När du gjort detta kommer din wallet vara låst och du kommer se den här ikonen. För att göra staking behöver du bara gå till options. Där ska du välja enable staking och du kommer få fler TokenPay i din wallet. Just nu säger den att din wallet är encrypt (krypterad) och locked (låst). Vi klickar på låset, fyller i vår passphrase och ser till att den är ikryssad. 

Om du vill ändra i din wallet så kryssar du av den, men inte om du bara vill göra staking. Detta håller din wallet säker, ingen kan skicka coins från din wallet. Ikryssad och klicka på OK så nu är din wallet encrypted (krypterad) och låst, endast öppen för staking. Efter 2 till 3 timmar har dina coins mognat och staking sker. Nu gör den staking genast eftersom min wallet redan gjorde staking. 

Så få inte panik om du nyligt börjat staking utan se efter om 2-3 timmar. För att få ut så mycket som möjligt av det behöver du lämna datorn påslagen 24/7. Om du stänger av datorn, vilket du kan göra, så kommer din staking att stoppa. Sedan behöver den ytterligare två till tre timmar för att starta staking igen. 

Wallet Is Encrypted and Currently Unlocked For Staking Only.
Wallet Is Encrypted and Currently Unlocked For Staking Only.

Staking ger dig i princip gratis TokenPay, det är riktigt, riktigt bra. Just nu är det inte alla som gör staking, kanske 1/3 för närvarande vilket innebär att din reward som är 5% per år ger upp till tre gånger så mycket. Med nuvarande network weight ger det 15% per år i staking rewards, vilket är riktigt bra. 

Om du vill lära dig mer om network weight så har vi en video om det som vi länkar till i slutet på den här videon. När du har krypterat din wallet rekommenderar jag starkt att du säkerhetskopierar din wallet.dat-fil. Kom ihåg förvara din recovery phrase och ditt password mycket säkert och en kopia på din wallet.dat-fil. Det var det. 

Lycka till med din staking, härligt med gratis TokenPay. Glöm inte att prenumerera och följa oss på YouTube, besök vårt officiella TokenPay twitterkonto, gå med i Telegram och Discord och följ Instagram för TokenPay Memes och Gifs, ha en underbar dag. Tack och hej.

Enjoyed this article? Check out more English Tutorials or in our International category, and stay tuned to TokenPay.com for more updates.