TokenPay

TokenPay Cryptocurrency New blockchain Wallet UI Install & Overview (Malay)

By TokenPay Team | January 14, 2020, 1:10 PM

TokenPay Cryptocurrency New blockchain Wallet UI Install & Overview (Malay)

TokenPay Cryptocurrency New blockchain Wallet UI Install & Overview (Malay)

Apa khabar semua. Saya Ruben dan hari ini saya akan tunjukan anda  UI dompet TokenPay yang baru. Jika anda ingin pasang dompet ini, di ingatkan perisian dompet ini ialah untuk versi Windows.  Anda perlu versi Windows 10 64bits. Kita akan mengumum pelepasan dompet untuk versi Mac. Jika anda tidak mempunyai Windows, anda tidak perlu risau kerana satu versi UI Mac yang baru akan datang.  

Pertama kali anda dikehendaki memuat turun zip fail dari  Dropbox.Saya akan menyedia pautan ini di bawah keterangan dan di dalam  komen. Untuk memasang perisian dompet, muat turun zip fail ini. Setelah langkah ini 8  anda boleh gerakkan zip fail TokenPay ke folder TokenPay. Saya akan menutup dompet ini. 

TokenPay Old Cryptocurrency Wallet UI
TokenPay Old Cryptocurrency Wallet UI

Saya akan klik kanan atas zip fail ini dan  membongkar keluarkan isi zip di sini. Setelah melengkapi langkah ini, anda boleh memadamkan zip fail ini dan anda  boleh padamkan Tokenpayd.exe. Anda simpankan TokenPay.exe tetapi anda harus memadam fail nama ini yang mempunyai d. Jadi mari kita padamkan fail itu.  

Klik kanan atas TokenPay.exe fail ini dan jalankan ini sebagai “administrator”. Berikan sedikit masa untuk dijalankan.  Anda tidak perlu menukar apa apa. Sekarang boleh melihat jumlah baki. Jangan risau jika,pada masa permulaan anda tidak dapat melihat  jumlah anda. Bagi dompet ini lebih masa untuk menyegerak dan lepas itu anda seharusnya mempunyai jumlah baki yang sebenar. 

Dengan cara  pemasangan ini, saya nasihatkan anda membuat salinan sebelum  anda membuat sesuatu ke atas fail yang kepunyaan TokenPay. Ada kemungkinan sesuatu yang  tidak baik akan berlaku atau secara tidak sengaja anda merosakkan fail atau cara anda tidak betul. Anda perlu  membuat salinan untuk pastikan jika fail anda rosak, anda masih ada dompet anda disimpan di tempat yang selamat. 

Jadi kita sekarang buka dan muat turun dompet dengan lebih masa untuk menyegerak.  Kita akan dapat kesemua jumlah kita. Sekali lagi klik kanan di sebelah atas kanan kita dapat lihat  senarai mengemas kini. Jika ikon itu hilang ini bermakna anda sudah menyegerak sepenuhnya rangkaian  dengan sambungan 3 “staking” yang aktif, sambungan talian TOR. 

Kita dapat lihat kesemua transaksi  terkini. Kita boleh lihat jumlah kita selepas  disegerak kan. Itu sahaja mengenai dompet TokenPay baru ini. Saya rasa antara muka dompet atau  UI yang baru ini lebih kemas, sesuai dan lebih baik. Pendapat saya sewajarnya baik untuk kamu sebagai pengguna untuk mengetahui  lebih banyak lagi. 

Saya memang suka maklum balas anda, sila beri tahu saya komen anda.  Saya harap video ini membantu anda. Semoga hari anda bagus. Jangan lupa mengikuti  rangkaian sosial saluran rasmi TokenPay, Twitter TokenPay, Facebook TokenPay, Instagram TokenPay dan discord TokenPay. Ikutilah TokenPay.  Semoga hari anda hebat. Salam sejahtera.

Enjoyed this article? Check out more English Tutorials or in our International category, and stay tuned to TokenPay.com for more updates.