TokenPay

TokenPay Blockchain Verkenner handleiding

By TokenPay Team | January 11, 2020, 1:00 AM

TokenPay Blockchain Verkenner handleiding

TokenPay Blockchain Verkenner handleiding

Hallo allemaal, Ruben hier en vandaag vertel ik over de Block Explorer van TokenPay. Dit doe ik omdat ik veel vragen heb gezien met name over de papieren portemonnees. Mensen zijn onzeker of de storting gelukt is naar hun portemonnee, dus om dat te controleren navigeer je simpelweg naar Explorer.tpay.AI/ en klik je op ‘Enter’. 

Als je er bent kun hier je adres invullen. Dus om dat te controleren vul je hier je stortings- adres in. Dus voor de papieren portemonnee vul je het algemene adres in die je gebruikt hebt voor je munten en voor bijvoorbeeld de desktop-versie portemonnee, gebruik je het ontvangstadres. Dus als voorbeeld ga ik naar mijn ontvangstadres, ‘headwallet default’ en ik klik op ‘Kopieer Adres’. 

Ik knip en plak dus gewoon het adres en druk ik op ‘Search’ en dan zien we al het totale aan verstuurd en ontvangen TokenPay en de juiste balans van TokenPay. De reden waarom er 1145 staat, ondanks dat er hier tweehonderd zesendertig + negen munten staan, komt omdat het ook op andere adressen kan staan. 

Make payment‘, ‘Coin control’ en kies ‘Select inputs’ en dan zie je mijn totale waarde hier en dat is inderdaad correct. Dus op deze simpele manier controleer je de hoeveelheid die je bezit en ook kun je controleren of de storting op de papieren portemonnee goed is verlopen door simpelweg je algemene adres hier in te vullen. Dan zie je alle transacties die zijn gedaan. 

TokenPay Staking Wallet – Coins Control
TokenPay Staking Wallet – Coins Control

Dus ik hoop dat het duidelijk is voor je, als jullie nog meer vragen hebben voel je vrij om mij een Telegram te sturen, mijn @-naam staat hier in de beschrijving en ik zal ook de Explorer-link plaatsen die je zeker moet bekijken. Dit is het dan wel weer. Vergeet niet om lid te worden van het YouTube-kanaal en bekijk het officiële TokenPay Twitter en Facebook-kanaal. Wordt ook lid van ons Telegram kanaal. Ik ben weg, gegroet.

Enjoyed this article? Check out more English Tutorials or in our International category, and stay tuned to TokenPay.com for more updates.